Venus 12
8448 GW  Heerenveen
t +31 (0)513 65 70 70
f +31 (0)513 65 70 75
e info@brantvisser.nl
   
U bent hier: Home  »  Bedrijfsprofiel  »  Missie / visie

Missie en visie

Brant Visser Transport is een ambitieus bedrijf dat logistieke oplossingen levert voor transport en warehousing. Wij beschouwen ons als de partner van onze opdrachtgever, betrouwbaar en persoonlijk. Dat vinden wij belangrijk. Ondanks de beoogde groei willen wij een platte, toegankelijke no-nonsense organisatie blijven.

Missie
Vanuit een gezonde en solide organisatie streven wij naar een beheerste omzetgroei en rendement. Op langere termijn willen wij uitgroeien tot een middelgrote logistieke dienstverlener die in kwalitatief opzicht boven de bedrijfstak uitsteekt. Klantgerichtheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden.

Om onze missie te verwezenlijken wil Brant Visser een organisatie zijn die:

De klant als uitgangpunt neemt
Door voortdurend mee te denken, te toetsen waar onze klant behoefte aan heeft en wat hij waardeert, kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening garanderen.

Durft te specialiseren en samen te werken
Zelf concentreren wij onze internationale activiteiten op Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. De overige landen in Europa of overzee kunnen worden aangeboden in samenwerking met andere bedrijven.

De medewerkers uitdagend werk biedt in een groeiende organisatie
Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succesvolle resultaten worden behaald met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Een afgeleide doelstelling voor Brant Visser is dan ook het creŽren van een prettige werkomgeving voor haar medewerkers. Wij besteden buitengewoon veel aandacht aan het personeelsbeleid en de kwaliteit van het materiaal waarmee gewerkt wordt.

Kieskeurig is qua materiaal
Door te kiezen voor hoogwaardig materiaal en moderne communicatie- en navigatiemiddelen worden fouten beperkt en kosten gereduceerd. Tevens levert het een enorme bijdrage aan onze efficiency.


Gerelateerde onderwerpen

Historie
Organisatie
Kwaliteit
ICT


© 2019 Brant Visser en Zonen BV                 Algemene voorwaarden     |     Privacy Statement     |     Disclaimer     |     Realisatie     |     Valid XHTML 1.0 & CSS
Brant Visser en Zonen BV
Venus 12
8448 GW  Heerenveen
t +31 (0)513 65 70 70
f +31 (0)513 65 70 75
e info@brantvisser.nl
w www.brantvisser.nl
KvK nummer 00000000