Venus 12
8448 GW  Heerenveen
t +31 (0)513 65 70 70
f +31 (0)513 65 70 75
e info@brantvisser.nl
   
U bent hier: Home  »  Bedrijfsprofiel  »  ICT

ICT

Transport en warehousing zijn meer dan het rijden van A naar B. Er zijn vele activiteiten en voorwaarden aan verbonden. Om alles zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering. Ook voor u als klant heeft dit voordelen: inzicht in de planning, maximale efficiency én kostentechnisch verantwoord transport.

Track & Trace
Is mijn zending al geladen, onderweg of gelost? Zijn er ook bijzonderheden? Dankzij de koppeling van onze boordcomputers aan ons Transport Management Systeem kunnen wij u op ieder gewenst moment informeren over de status van uw transport. Vanaf 2e helft 2008 krijgen ook onze opdrachtgevers via de website toegang tot dit systeem. U heeft daarmee zelf direct inzicht in het verloop van uw zending en planning.

Voorraadbeheer en –inzicht
Als opdrachtgever wilt u goed op de hoogte zijn van de voorraden en kunnen vertrouwen op een goed georganiseerd en gestructureerd magazijnbeheer. Daarom maken wij gebruik van een op RF-barcodescanning gebaseerd Warehouse Management Systeem waarmee u real-time inzicht heeft in uw eigen voorraden. Het systeem registreert alle benodigde gegevens en berekent zelf de meest optimale plaats in ons magazijn. Onze medewerkers zorgen er uiteraard voor dat uw product veilig en goed verpakt wordt opgeslagen.

Informatie op de juiste plek
Ons transport management systeem is de spil in ons transportbeheer. Alle gegevens van een order worden via speciale software rechtstreeks gekoppeld aan het transport (wagen en chauffeur). Onze chauffeur is hiermee optimaal geinformeerd en kan zich hierdoor uitsluitend bezighouden met zijn hoofdtaak: het verzorgen van uw transport.


Gerelateerde onderwerpen

Historie
Missie / visie
Organisatie
Kwaliteit


© 2019 Brant Visser en Zonen BV                 Algemene voorwaarden     |     Privacy Statement     |     Disclaimer     |     Realisatie     |     Valid XHTML 1.0 & CSS
Brant Visser en Zonen BV
Venus 12
8448 GW  Heerenveen
t +31 (0)513 65 70 70
f +31 (0)513 65 70 75
e info@brantvisser.nl
w www.brantvisser.nl
KvK nummer 00000000